Vi har åbent efter aftale hele påsken - Gældende fra den 27. marts til den 2. april

Om Navi Biler

Navi Biler er en mindre brugtvognsforhandler beliggende i Fredericia, som er stiftet i 2021. Begge indehavere har rigtig mange års erfaring i bilbranchen, og med Navi Biler blev vores store ønske om at starte vores egen forretning med brugte kvalitetsbiler opfyldt. Hos os finder du altid et flot udvalg af velholdte, brugte biler i alle størrelser samt til ethvert behov, og vi forhandler biler af alle mærker og årgange. Derudover opkøber vi brugte biler, og vi tager også gerne din gamle bil i bytte.  

Hos Navi Biler er vores allervigtigste prioritet at sikre dig som kunde en god og tryg handel. Vi sætter en ære i at yde professionel, kompetent og ærlig service, og vi står altid til klar til at hjælpe dig med alt lige fra at finde den helt rette bil ud fra dine ønsker og behov til at vælge den rigtige finansieringsløsning. Desuden er alle vores biler grundigt tjekkede for at sikre, at de lever op til vores høje kvalitetskrav, og de sælges selvfølgelig altid med reklamationsret i henhold til købeloven. Dertil tilbyder vi tilkøb af garanti for ekstra meget tryghed. 

Uanset om du er på jagt efter en god begynderbil, en ny familiebil eller en lækker luksusbil, er du meget velkommen til at lægge vejen forbi for at se vores flotte udvalg og tage en snak med os om dine ønsker. Vi står altid klar til at tage godt imod dig, og har vi ikke netop den bil, du søger på lager, hjælper vi gerne med at skaffe den, så du kan få din bildrøm opfyldt. Du finder os på Treldevej 150 i Fredericia. Har du spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at skrive til os gennem vores kontaktformular eller give os et kald på tlf. 52 22 23 13

Vi glæder os til at finde en bil til dig.

 
 
 

Beregn byttepris

OBS. Tjek spam / Uønsket post for svar, da det kan ske vores svar retur havner der.

Book prøvetur

OBS. Tjek spam / Uønsket post for svar, da det kan ske vores svar retur havner der.