Vi har åbent efter aftale hele påsken - Gældende fra den 27. marts til den 2. april

Tryghed og garanti

Hos Navi Biler ved vi, at en bilhandel i høj grad handler om tillid. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre dig en god og tryg oplevelse både under og efter dit køb. Blandt andet kvalitetstjekker vi alle vores biler for at sikre, at der ikke er fejl og mangler, og derudover bliver de altid klargjorte før levering, så du kan forvente en bil i absolut topstand. Desuden yder vi selvfølgelig altid reklamationsret i henhold til købeloven. 

For at give dig mulighed for ekstra meget tryghed i forbindelse med dit bilkøb samarbejder vi med AutoConcept, som har mere end 20 års erfaring som forsikringsformilder, og som tilbyder nogle af markedets absolut bedste og mest fleksible, skræddersyede garantiforsikringer til både nye og brugte biler. Med en garantiforsikring fra AutoConcept slipper du for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger, da du altid er godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. 

Med en garantiforsikring fra AutoConcept får du blandt andet:

Du kan læse meget mere om AutoConcept lige her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 52 22 23 13 eller benytte vores kontaktformular.

Beregn byttepris

OBS. Tjek spam / Uønsket post for svar, da det kan ske vores svar retur havner der.

Book prøvetur

OBS. Tjek spam / Uønsket post for svar, da det kan ske vores svar retur havner der.