Vi har åbent efter aftale hele påsken - Gældende fra den 27. marts til den 2. april

Finansiering

Et bilkøb er ofte en stor, økonomisk beslutning, som godt kan virke overvældende. Hos Navi Biler står vi klar til at hjælpe med finansiering af dit bilkøb, så du kan få lige netop den bil, du drømmer om uden at gå på kompromis. Vi samarbejder med både Resurs og Ikano Bank, hvilket betyder, at vi kan tilbyde nogle af markedets mest attraktive og fleksible finansieringsløsninger til konkurrencedygtige priser med mulighed for at skræddersy den løsning, der passer bedst til dig. 

Ønsker du at finansiere dit bilkøb hos os, udfylder vi sammen din ansøgning, når du har fundet din drømmebil, og som regel får du svar på ansøgningen med det samme. Har du spørgsmål vedrørende finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 52 22 23 13 eller via vores kontaktformular.

Vi samarbejder med Accept Auto, som tilbyder billån nemt og billigt!
Få finansieret dit bilkøb via os.
Med eller uden udbetaling, vi hjælper dig sikkert på vej.

Billånet kan foretages meget hurtigt, og indeholder disse fordele:

Kontakt os gerne for spørgsmål og interesse.

Santander Consumer Bank er førende på det danske marked indenfor billån. Derfor er du oftest sikret nogle af de mest konkurrencedygtige priser og lånevilkår på markedet, når du vælger at finansiere din bil herigennem. Hos Santander får du et fleksibelt og billigt billån med masser af tryghed. Ansøgningsprocessen om et billån hos Santander er enkel og kan være klar på få minutter.

Fordele ved at finansiere gennem Santander:

Kontakt os gerne for spørgsmål og interesse.

Resurs blev etableret i 1977 med den simple vision at tilbyde enkle finansieringsløsninger til private kunder. I dag er banken repræsenteret i hele Norden og hjælper dagligt flere millioner kunder. Blandt deres produkter tilbyder Resurs attraktive og fleksible forbrugslån med lave renter. Du kan låne fra 35.000 kr. helt op til 500.000 kr., og dit lån skræddersyes til dit behov og din økonomi. Hos Resurs har du mulighed for at tilføje en medansøger på lånet, hvilket har den fordel, at du oftest får bedre lånevilkår, da din kreditvurdering typisk bliver bedre, når i er to, som hæfter for lånet. 

For at optage et lån hos Resurs skal du:

Du kan læse mere om Resurs her.

Ikano Bank udspringer af IKEA-familien, og det selskab, som senere blev til Ikano Bank Danmark,
blev etableret i 1978. Ikano Bank tilbyder billige, skræddersyede forbrugslån på op til 300.000 kr.
både med og uden udbetaling og med en løbetid på 2-12 år.

Læs mere om Ikano Bank her.

Beregn byttepris

OBS. Tjek spam / Uønsket post for svar, da det kan ske vores svar retur havner der.

Book prøvetur

OBS. Tjek spam / Uønsket post for svar, da det kan ske vores svar retur havner der.